18 Οκτ 2011

Λουλούδι - πετσέτα

http://www.parents.com/baby/shower/themes/earth-mama-have-a-green-baby-shower/?page=5
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να δέσετε την πετσέτα του φαγητού. Για οδηγίες και για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε κάντε κλικ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

17 Οκτ 2011

What a colorful world

Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε ήταν σα να πήγα στον ψυχολόγο. Υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί, σχέδια που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και το άκουσμα της τζαζ μουσικής με ταξίδεψαν... Τι κι αν προσπάθησα να χωρέσω σε ένα αδιάβροχο της Agatha Ruiz de la Prada... τελικά συμβιβάστηκα με μια ομπρέλα!
Τα χρόνια πέρασαν και το αγαπημένο μου concept store αν και "Τρίκυκλο" άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Ακόμα πιο διασκεδαστικό, ακόμα πιο εμπνευσμένο!!! Μία από τις τελευταίες super προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο είναι οι οικογενειακές φωτογραφίες. Ο επαγγελματίας φωτογράφος Δημήτρης Σκορδάς κατορθώνει να "παγώσει" τη στιγμή, τόσο φυσικά, τόσο μοναδικά. Η συνέχεια στο http://www.trikiklo.com/promotions/Babyphotos/ αλλά και στη φαντασία σας...

16 Οκτ 2011

Αχ πατρίδα μου γλυκιά!


Μία υπέροχη φθινοπωρινή κατασκευή που μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα μόνοι σας. Λουλούδια από μεταξόχαρτο σε γήινους τόνους. Για να τα κάνετε να φαίνονται πιο ζωντανά μπορείτε στο κέντρο του άνθους να κολλήσετε καρπούς, όπου θα βρείτε άφθονους στη φύση αυτήν την εποχή.
Για την ξύλινη βάση σας έχω μια ιδέα που θα τη συνδυάσετε με εκδρομή στην ορεινή αρκαδία. Αγαπημένος τόπος αφού είναι η καταγωγή μου! Στην Ελάτη, ένα χωριό λίγο έξω από τη Βυτίνα, βρίσκεται το εργαστήριο του Χρήστου Σιμόπουλου. Δε θα τον έλεγα ξυλογλύπτη αφού στα χέρια του το ξύλο που βρίσκει ατόφιο στη φύση (στο σπίτι του!), μετατρέπεται σε έργο τέχνης. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6977 022173 & 27950 29017.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση


Κι αν δε σας βρίσκονται μελιτζάνες χριστουγεννιάτικα (διόλου απίθανο εδώ που τα λέμε), αντικαταστήστε τις με κουτιά δώρου-μινιατούρες.

14 Οκτ 2011

Για να φτιάξετε αυτά τα διάφανα διακοσμητικά, θα στρώσετε σε ένα ταξί μία λαδόκολλα, θα τοποθετήσετε τις φόρμες της επιλογής σας και θα τις γεμίσετε με χρωματιστές καραμέλες (αφού τις έχετε σπάσει). Θα τις βάλετε στο φούρνο και ενώ θα αρχίσουν να λιώνουν, θα πάρουν το σχήμα της φόρμας.

Χιονάνθρωπος, ο σπαγγοραμμένος



Και επειδή το χιόνι είναι καθ' οδόν και η χριστουγεννιάτικη λαχτάρα δεν ξέρω για σας αλλά η δική μου έχει αρχίσει, σας παρουσιάζω μια πανεύκολη κατασκευή που βρήκα στο www.bhg.com. Αγαπημένο site με πολλές ιδέες, οδηγίες και παρουσιάσεις υλικών, μάλλον άγνωστων ακόμα στην Ελλάδα.
Δεν είναι γλύκας;!!!