19 Φεβ 2013


Αυγά πασχάλια
Καλά, καλά... είναι πολύ νωρίς ακόμα. Για σκεφθείτε όμως, το Πάσχα φέρνει την άνοιξη, ειδικά φέτος που θα τον πατήσουμε το Μάη, παραθαλάσσιο θα είναι το ψήσιμο του οβελία. Άλλωστε πως θα μπορούσα να αγνοήσω την γλυκύτατη και πανεύκολη ιδέα που βρήκα στο Etsy; Μια eco friendly ιδέα. Πιο eco, δε γίνεται.

16 Φεβ 2013

Η έμπνευσή μου
Δεν πίστευα ποτέ ότι κρύβω τόσο ρομαντισμό μέσα μου. Μεταξύ μας ούτε τώρα το πιστεύω. Περισσότερο είναι η δύναμη της απλότητας που μου τραβάει την προσοχή. Μία αγαπημένη φωτογράφος αποδίδει άψογα την απόλυτη ομορφιά. Εκεί που δε χρειάζονται πολλά στολίδια, φανταχτερά εφέ, ψεύτικες λάμψεις και υπερβολές.
Η δική μου καθημερινή έμπνευση ξεκινάει από μια εικόνα. Ό,τι και να δείχνει. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία - ένα νέο προσκλητήριο. Η διακόσμηση του τραπεζιού είναι από το Studio 7 με τις μοναδικές και ευφάνταστες συνθέσεις.

15 Φεβ 2013


Ναυτικό πάρτι
Τι κι αν βρισκόμαστε στα μέσα του Φλεβάρη, τι κι αν η θερμοκρασία είναι λίγο πάνω από τους 10 βαθμούς. Ένα θα σας πω. Το ρολόι το έχω πάντα σε θερινή ώρα! Οπότε, το να σχεδιάσω προσκλητήριο με ναυτικό θέμα είναι ό,τι καλύτερο.
Βαρκούλες, άγκυρες, τιμονιέρες... έγιναν αντικείμενα για όλες τις χρήσεις. Γιρλάντες διακόσμησης, καπελάκια, χωνάκια με ζαχαρωτά, ετικέτες για δωράκια, sticks για γλυκά και μεζεδάκια και άλλα πολλά. Οι μαμάδες κάνουν μόνο το ανακάτεμα!